U kunt mensen helpen door iemand naar ons te verwijzen of door zelf als hulpverlener of begeleider bij ons aan de slag te gaan óf als student je stage bij ons te doen. Hieronder kunt u lezen hoe u dat kunt doen.

Ik wil helpen

Iemand verwijzen

Bent u als persoon of als professional betrokken bij iemand waar u zorgen om heeft? En meent u dat de zorg die JOT biedt aansluit bij de wens of behoefte? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Dit gesprek kan doorgaans dezelfde week nog plaatsvinden.

Wanneer uw naaste graag in zorg bij JOT wil en de zorgindicatie is afgegeven, dan kan de beoogde cliënt in zorg komen zodra er een woning beschikbaar is.

Stageplek

JOT is maatschappelijk betrokken en investeert in de toekomst. Daarom leiden we graag mensen op. Volg jij een sociaal werk-gerelateerde opleiding op MBO4- of HBO-niveau? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren naar een stageplek. De jaarlijkse instroommogelijkheden zijn 1 februari en 1 september.

Vacatures

Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende baan in het sociale veld en ben je flexibel in je werktijden? En beschik je daarnaast over een afgeronde verwante opleiding? Dan bieden wij jou een zinvolle en boeiende baan in de zorg met een goed salaris. Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Op dit moment zijn er bij JOT geen actuele vacatures

Juvenile overcoming trouble © 2023